Blog

Incorporem un texturitzador a la cuina de la Residència Sant Marc

Millorem la qualitat de vida i el benestar dels usuaris de la Residència Sant Marc incorporant a la cuina un texturitzador professional. Aquest nou aparell, que hem acompanyat d’una formació específica al personal de cuina, permet als usuaris amb problemes de deglució de mantenir els plats originals del menú –entrant, primer i segon– amb textura adaptada a les seves necessitats. Preservem així les propietats gustatives i cromàtiques de cada plat i garantim als nostres usuaris els beneficis d’un àpat natural.

robot blixter

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deja un comentario

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluír publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies ACEPTAR

Aviso de cookies