Blog

Participem a la III Jornada d’Immersió Estratègica del Sector Salut Mental amb el Clúster de Salut Mental de Catalunya

Jornadai mmersió estratègica_1

Els passats 28 i 29 de novembre Sàpid, com a membre del Clúster de Salut Mental de Catalunya, ha participat a la III Jornada d’Immersió Estratègica. Es tracta de la jornada anual de referència del Clúster Salut Mental Catalunya, que reuneix a empreses i entitats de tota la cadena de valor per reflexionar en clau estratègica i fer treball en xarxa entre les empreses que conformen la Salut Mental. A Catalunya el sector comprèn més de 1000 empreses amb una facturació que representa a l´entorn del 1,4% del PIB català.

Anualment es debaten diferents tòpics d´interès per als assistents. Enguany s’ha tractat dues àrees. Per una banda s’ha desenvolupat els reptes identificats en el recent estudi “El sector de la Salut Mental a Catalunya Update Estratègic” treballant amb la innovadora metodologia de Lego® Serious Play®. Per altra, s’ha abordat de la mà d´experts els canvis de paradigma en l´atenció metge pacient, la digitalització de la salut i el funcionament de l´àrea del medicament, entre d´altres.

Els objectius de la jornada són:
– Reflexionar estratègicament sobre els reptes del sector.
– Fer treball en xarxa identificant possibles oportunitats de negoci.
– Compartir casos d´èxit i tractar temes d´interès sectorial.
– Debatre els reptes de futur del sector i establir nous projectes estratègics del clúster.

Podeu trobar més informació de la Jornada a https://clustersalutmental.com/el-cluster-celebra-la-iii-jornada-dimmersio-estrategica-el-28-29-de-novembre/

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deja un comentario

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluír publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies ACEPTAR

Aviso de cookies