Blog

El Festival de Publicitat d’Open Creatiu 2020 premia el vídeo de La Memòria dels Fogons

Premi Vídeo La memòria dels Fogons

La Chincheta  ha guanyat el tercer premi del festival #opencreatiu2020, organitzat pel Gremi de la Publicitat amb el vídeo del nostre estimat projecte La Memòria dels Fogons, que ajuda a fomentar la memòria i la salut de la gent gran en les residències.

A Sàpid just fa un any vàrem encarregar a l’agència La Chincheta plasmar en un vídeo reportatge el nostre projecte La Memòria dels Fogons. Aquesta iniciativa, engegada per la supervisora de Sàpid, Miriam Garrell, pretén treballar la memòria dels nostres avis i àvies a través de les receptes de cuina.

Des de la Chincheta varen dedicar aquest premi i reconeixement a totes aquestes persones vulnerables que estan en residències i als quals els cuiden cada dia amb tant d’afecte. Gràcies!!!

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluír publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies ACEPTAR

Aviso de cookies