Blog

Cuina i gent gran: La memòria dels fogons

Sapid_La memoria dels fogons

“La memòria dels fogons” és una proposta de Sàpid que presenta una aliança amb l’equip de la residència per convertir  la cuina no només en una eina per vetllar pel benestar nutritiu de tots els usuaris, sinó per cuidar la salut en el sentit més ampli, incloent-hi el benestar emocional, personal i relacional per aquesta etapa de la vida.

El projecte “La memòria dels fogons” és una experiència que vol donar l’oportunitat als usuaris de la residència d’incidir en un dels elements centrals del seu dia a dia: els àpats. A través d’un procés sistematitzat i pautat, el projecte permetrà que les seves propostes de receptes es puguin materialitzar en un plat a la taula.

Amb un acompanyament dels diferents equips, es recolliran les propostes de plats. Aquestes es transformaran en receptes que els professionals dels equips de cuina adaptaran per introduir-les al menú, reservant a  “La Memòria dels Fogons” un àpat al mes, en el que les persones que han proposat la recepta podran fer el seguiment de la seva elaboració.

Aquest exercici de recull de la saviesa culinària dels usuaris serà finalment centralitzat i organitzat en un document que compili les receptes, les històries humanes darrere d’aquestes i tot el procés del projecte.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluír publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies ACEPTAR

Aviso de cookies