Blog

Sàpid participa a l’acte de reconeixement dels 25 anys de la Fundació ECOM

El passat dimarts 19 de desembre Sàpid va participar a l’acte de reconeixement que la Fundació ECOM va fer a les empreses i entitats que han col·laborat amb aquesta institució els darrers 25 anys.  Va ser una ocasió per celebrar els passos fets en la millora dels drets de les persones amb discapacitat.

Un total de 23.573 persones ateses, més de 20.300 ofertes de feina gestionades, 15.300 contractes de treball aconseguits per a persones amb discapacitat, més de 9.250 empreses col·laboradores. Són les xifres que resumeixen els 25 anys d’activitat dels Serveis d’Inclusió Laboral d’ECOM, l’organització referent a Catalunya de les persones amb discapacitat física.

participació 25 anys Ecom_desembre17

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluír publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies ACEPTAR

Aviso de cookies