Blog

2ª Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

universitat-de-barcelona
campus-alimentacio-universitat-barcelona
nature-salut

2ª Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

Santa Coloma de Gramenet

20 d’octubre de 2017

verduras

Sala Les Voltes · Edifici La Masia Campus de l’Alimentació de Torribera Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació.

Avda. Prat de la Riba, 171

 

 

PLACES LIMITADES!

Inscripcions

Professionals: 50 euros
Estudiants: 10 euros
Formulari d’inscripció
Es lliurarà certificat d’assistència.
Més informació a formacio@nutresalut.cat;

 

 

 

 

2ª Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

 

 

 

 

PROGRAMA

9.00-9.30h

Benvinguda i presentació de la jornada

9.30- 10.00h

Efectes de l’estrès en la salut

Antonia Lizárragallicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de

Navarra i professora del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació

i Gastronomia de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (UB).

10.00-10.30h

Microbioma intestinal i salut mental

Andreu Pradosllicenciat en Farmàcia, graduat en Nutrició Humana i Dietètica i consultor especialitzat en

comunicació cientificomèdica corporativa del sector salut.

10:30 – 11:00

Aliments fermentats, més enllà dels probiòtics

Bernat Guixerdoctor en Química Orgànica (UB). El Celler de Can Roca.

11:00 – 11:15

Torn de preguntes

11:15 – 11:45

Pausa cafè

11:45 – 12:15

Noves evidències sobre TDAH

José Ángel Aldadoctor en Medicina i Cirurgia, coordinador de la Unitat de TDAH, cap de Secció

de Psiquiatria de l’Hospital Sant Joan de Déu.

12:15 – 12:45

DHA en el desenvolupament neuronal i el TDAH

Jaume Borràsllicenciat en Medicina i Nutrició Clínica i director general i mèdic de BrudyLab.

12:45 – 13:00

Torn de preguntes

13:00 – 14:00

Taller show-cooking de disfàgia, signes d’alerta i utilització d’espessants

Marta Castellàdiplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Taller patrocinat per Lactalis Nutrición Iberia.

14:00 – 15:15

Dinar

15:15 – 15:45

Regeneració de l’organisme via la millora de la comunicació cel·lular

Joan Cunillllicenciat en Veterinària i expert en embriologia.

15:45 – 16:15

Cúrcuma, del curry a la protecció del deteriorament cognitiu

Anna Paréllicenciada en Farmàcia, graduada en Nutrició Humana i Dietètica i gerent de Nutresalut.

16:15 – 16:45

Alimentació i gastronomia, eina d’estimulació cognitiva

Carme Pousllicenciada en Medicina i Cirurgia i presidenta de la Fundació Ajudam-Predegent.

16:45 – 17:00

Torn de preguntes

17:00 – 18:00

Projecte Con Gusto per a pacients d’ELA amb problemes de deglució, Fundación Luzón

 

Amb el patrocini de:

patrocinadors

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

Uso de cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluír publicidad. Si continua navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies ACEPTAR